Bakgrund

INC Byggnadsfirma AB startades under 2011. Vi har sedan starten utfört arbeten åt ett trettiotal återkommande kunder och har utvidgat vårt nätverk och vårt kunnande allt sedan dess. INC Byggnadsfirma startade med en vision om att bli det byggföretag vi själva skulle vilja ha att göra med – både som privatpersoner och i vår roll som professionella.

Vid starten var vi 5 personer och har sedan dess dubblat vår antal medarbetare. Under 2020 kommer vi fortsätta vårt arbete med att utveckla våra arbetsmetoder, vårt team och låta oss fortsätta vara en stabil partner – för både kunder och leverantörer.

Hur vi jobbar

INC Byggnadsfirma ska utmärka sig för att vara en lyhörd och noggrann byggfirma. Vi skattar ett väl utfört arbete och ser vår förmåga att kommunicera som en stor tillgång. Som kund till INC kommer du alltid vara i fokus – att ha en informativ och öppen arbetsprocess är viktigt för oss. Vi arbetar aktivt för att våra arbeten ska vara så smidiga och smärtfria som möjligt för både omgivning, boende och brukare.

Våra partners

Vi jobbar med en rad samarbetspartner. Gemensamt för dem alla är att de är noga utvalda, utvärderade och har dokumenterad erfarenhet inom sina respektive områden. De är alla yrkesutbildade och har de behörigheter och certifikat som behövs för att arbetet och resultatet skall bli av högsta kvalitet. Våra materialleverantörer står för bra priser och välkända varumärken och produkter.

Garantier

Som kund hos oss skall du känna dig trygg. Vi arbetar med både funktionsgaranti och garanti på alla våra ytskikt. Ett badrum har alltid 10 års garanti på tätskikt.

Våtrumsarbeten
Vi är är medlem i branschorganisationen Byggkeramikrådet, BKR, som bildades år 1989 av Plattsättarentreprenörernas Riksförening, PER och Kakelföreningen, KAF. Vi är behöriga för tätskiktsarbeten för inomhus- och utomhusbruk. Vi använder tätskiktssytem från SOPRO och bifogar alltid ett informationsblad om hur ni skall hantera ert färdiga badrum efter överlämnandet.

En kopia på vårt behörighetsbevis lämnas alltid vid offert på badrum och stambyten.

Kontrakt
Våra kontrakt och våra rutiner är framtagna av Svenska Byggindustri. Gör vi mindre arbeten hos privatpersoner skriver vi kontrakt enligt Hantverkaravtalet. Gör vi om- och tillbyggnader av småhus och villor sker kontrakt enligt ABS09. Med kommersiella aktörer skriver vi både ABT och AB04-kontrakt. Vi har tecknade försäkringar i enlighet med AB04 och ABT06. Vi har ansvarsförsäkring som Byggherre om 10 mkr och ROT-försäkring om 1 mkr hos Trygghansa.

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig

Jag är

Bostadsrättsförening
Fastighetsägare
Hyresgäst
Kontorsägare
Privatperson
Annat
Projekttyp

Nybyggnation
Tillbyggnation
Kontorsanpassning
Lokalanpassning
Renovering
Annat