Lokalanpassning Stockholm

Anpassa er befintliga lokal för att bättre passa verksamheten eller uppdatera en lokal för en ny hyresgäst. Med vår långa erfarenhet av bygg- och renoveringsprojekt i så gott som alla existerande branscher i Stockholm vet vi hur man ska arbeta för att bygga lokaler som lever upp till krav som kan ställas på säkerhet och hygien, är praktiska och trivsamma att arbeta i samt har ett utseende som stämmer överens med företagets identitet.

Lokalanpassning för alla typer av verksamhet

Olika typer av verksamhet ställer olika krav på lokalens utformning. Ett designföretag som behöver ett öppet showroom har helt andra krav än en restaurang som behöver anpassningar av kök, ventilation och hygienutrymmen.

Vi har erfarenhet av att anpassa lokaler för alla typer av verksamheter – från industrier till livsmedelsbranschen, detaljhandel och många olika slags tjänsteföretag.

Vi har även nära samarbeten med kunniga arkitektbyråer som kan hjälpa till med utformningen av lokalerna, eller så kan vi följa planer som ni har tagit fram med era egna partners.

Vad kan bevaras och vad behöver uppdateras?

Vid en lokalanpassning är det värt att tänka till kring vad som kan behållas och vad som verkligen behöver bytas ut. Är det möjligt att uppdatera en hylla med ny färg? Skulle det gå att ge nytt liv till det gamla trägolvet genom att slipa och behandla det? Räcker det att tapetsera om i köket och sprutlackera luckorna för att det ska kännas som nytt igen?

Det är många gånger onödigt att helt förkasta den befintliga inredningen. Vi hjälper er gärna med att utvärdera vad som skulle kunna behållas och uppdateras med enkla medel. Det är inte bara smart för miljön då man kan spara stora resurser utan brukar också leda till en bättre ekonomi i projektet.

Rätt stil och belysning

Framhäv företagets identitet med en lokal som är korrekt anpassad. Mysigt ombonat eller ljust och fräscht – det gäller att tänka till när man planerar lokalens utseende. Vissa företag tillhör en kedja med en tydlig grafisk profil och företagsidentitet där det är tydligt vilka armaturer, möbler och färger som ska användas.

I andra fall kan det vara en bra idé att samarbeta med en duktig inredningsarkitekt för att ta fram en passande stil innan vi tar över arbetet. Hör av er till oss så kan vi förmedla kontakter.

När ni sedan har en färdig plan för er lokalanpassning så tar vi över och utför själva renoveringen. Vi tar hand om allt från golvläggning och målning till installation av belysning, fasta möbler och hyllor och annat som behövs för att lokalen ska vara helt redo för företaget att flytta igång och starta sin verksamhet.

Referensprojekt

Vi har vid det här laget utfört lokalanpassningar till ett stort antal kunder i Stockholm. Nedan kan du ta en titt på några av de projekt vi har arbetat med tidigare. Fler exempel hittar du här.

Massproductions

Showroom i Hammarby Sjöstad

Massproductions är ett möbelföretag med fokus på högkvalitativa designmöbler med influens från modernismen. Vi hjälpte dem med utformningen av deras showroom i Hammarby Sjöstad.

Aesop

Butik i Mall of Scandinavia

Sedan 1987 har Aesop erbjudit lyxiga hudvårdsprodukter i förpackningar med stilren design. Vi hjälpte företaget med bygget av deras butik i Mall of Scandinavia.

Välkommen att anlita oss för lokalanpassning i Stockholm. Kontakta oss för att få mer information och för att ta fram en offert.

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig

Jag är

Bostadsrättsförening
Fastighetsägare
Hyresgäst
Kontorsägare
Privatperson
Annat
Projekttyp

Nybyggnation
Tillbyggnation
Kontorsanpassning
Lokalanpassning
Renovering
Annat