Kontorsanpassning Stockholm

Få en kontorslokal som är anpassad till verksamheten och kundens behov. Vi hjälper er med allt från att förändra planlösningen till att fräscha upp eller byta slitna ytskikt.

När ett företag växer, en lokal får en ny kund eller när behoven förändras kan det bli nödvändigt att genomföra en kontorsanpassning för att kontoret ska leva upp till förväntningarna. Många gånger är det möjligt att optimera en lokal så att det får plats fler anställda på samma yta. Likaså kan nya, större fönster eller uppdaterad belysning göra mycket till för hur stora rummen känns.

Vi hjälper er att anpassa och optimera kontoret så att det passar till kundens verksamhet.

Rumsfördelning så som ni vill ha den

Öppen kontorslösning eller enskilda kontorsrum, ibland måste rumsindelningen uppdateras för att passa till den egna verksamheten. Hur man vill utforma sitt kontor är individuellt och det går ofta att anpassa planlösningen med relativt enkla medel om man har en öppen lokal att börja med. Det går lätt att bygga avdelande väggar, antingen permanent eller med moduler. Ett alternativ till vanliga väggar kan vara att bygga avdelare av glas. Då får man en öppen känsla, samtidigt som man skapar privata utrymmen som skyddar mot störande ljud.

Har ni en kontorslokal som istället behöver öppnas upp måste vi först börja med att se över vilka väggar som kan tas ner och inte, eller förstärka bärande strukturer för att göra en öppen planlösning möjlig. Vi utgår ifrån fastighetens förutsättningar och tar fram en lösning som passar era behov. Vi kan antingen arbeta enligt instruktioner från er egen arkitekt eller förmedla kontakter till någon av våra samarbetspartners.

Trivsamma gemensamma utrymmen

Gemensamma utrymmen såsom konferenslokaler, pentryn och toaletter är mycket viktiga för en trivsam vardag på kontoret. Vi kan både bygga nya och fräscha upp befintliga utrymmen med nya ytskikt. Vår personal är certifierad inom plattsättning och våtrumsarbeten så att vi kan ta helhetsansvar för jobbet.

I konferenslokaler kan man behöva anpassa med både ljudisolering, teknisk utrustning och passande belysning. Vi ser till att allt integreras sömlöst för att skapa lokaler som är både praktiska och snygga.

Kontorsanpassning i samråd med kund och arkitekt

Tillsammans tar vi fram lösningar som lyfter ert kontor till nya nivåer. Vi börjar med att ta fram en tydlig plan för bygget samt en offert så att ni vet exakt hur mycket det hela kommer att kosta. Våra kunniga medarbetare utför sedan jobbet effektivt och noggrant. Vi har de certifieringar som krävs för att kunna utforma alla typer av rum.

Vi kan gärna samarbeta med arkitekter eller inredningsdesigners för att ta fram lösningar som passar era föreställningar och er budget.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om kontorsanpassning i Stockholm.

Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig

Jag är

Bostadsrättsförening
Fastighetsägare
Hyresgäst
Kontorsägare
Privatperson
Annat
Projekttyp

Nybyggnation
Tillbyggnation
Kontorsanpassning
Lokalanpassning
Renovering
Annat